WATERPOLO
Esports16/02/2019

Atlètic Barceloneta - CE Mediterrani, la final de la Copa del Rei de waterpolo

El Barceloneta ha golejat el Barcelona (4-12) i el Mediterrani ha superat el Mataró (7-6)

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta ha superat sense problemes el CN Barcelona en la primera semifinal de la Copa del Rei de waterpolo (4-12). Els de Jesús Martín s'han imposat amb relativa facilitat després de marxar al descans amb un contundent 0-6. El Barceloneta, que busca el seu setè títol consecutiu, s'enfrontarà aquest diumenge en una final inèdita al CE Mediterrani, que ha superat l'equip local, el Quadis Mataró (7-6) per tornar a disputar una final d'aquest torneig que no juga des del 1996.

En la primera semifinal, entre l'Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona, el primer quart ha acabat 0-2 gràcies als dos gols de Fran Fernández, que ha repetit tot just començar el segon quart. Martin Famera, Alberto Munárriz i de nou Fran Fernández han posat el 0-6 amb què s'ha arribat al descans, davant la impossibilitat del CN Barcelona d'inaugurar el marcador.

Cargando
No hay anuncios

Després del descans, Álvaro Granados i Àlex Bustos han fet pujar fins a 8 els gols dels de Chus Martín. Els de Toni Esteller han aconseguit superar Daniel López-Pinedo gràcies a un gol de Víctor Flores. L'eslovè Martin Famera, de nou, ha marcat l'1-9 amb què s'ha conclòs el tercer quart. En el quart, Álvaro Granados ha aconseguit el desè per a l'Atlètic Barceloneta abans que Fran Valera i Adrià Delgado escurcessin distàncies. Munárriz i Famera han tornat a veure porteria abans que Adrià Delgado, de nou, situés el 4-12 final.

Igualtat en la segona semifinal

La segona semifinal ha sigut molt més igualada i, de fet, el Quadis Mataró hauria pogut forçar els penals en l'última jugada del partit. A l'inici, Marc Roca i Miguel de Toro han obert el marcador a favor del Medi, però Ramiro Veich i Àlex Codina han igualat abans de la finalització del primer quart. Al descans també s'ha arribat amb els dos equips empatats, en aquest cas a 4, un resultat que demostrava la gran igualtat que hi ha hagut entre barcelonins i maresmencs. El Mataró aconseguia posar-se per primer cop per davant amb un gol de Lluc Bertran, però el Mediterrani responia amb una diana de Marc Minguell i una altra de Guillem Garcia, tot i que, abans del descans, Lluc Bertran tornava a situar l'empat en el marcador.

Cargando

El tercer quart només ha vist dos gols, els dos del Mediterrani, i en el quart i definitiu, si bé el Mataró ha decidit escurçar distàncies ben aviat, Javi Gorría ha situat el 7-5. Edu Mínguez ha marcat per donar emoció als últims minuts, però els maresmencs no han pogut tornar a empatar el partit, cosa que els hauria donat dret a jugar-se el passi a la final en la tanda de penals.