Rugby Championship
Esports 14/09/2013

Austràlia pateix per derrotar l'Argentina (14-13)

Els 'Wallabies' es compliquen al segon temps un partit que segurament no mereixien guanyar.

Ferran Vital
2 min

BarcelonaAustràlia i l'Argentina s'enfrontaven a la ciutat australiana de Perth en un duel dramàtic per evitar la cullera de fusta del campionat d'enguany, ja que tots dos equips sumaven ple de derrotes després de les tres primeres jornades del 'Rugby Championship'. Era l'ocasió que esperaven els 'Wallabies' australians per reivindicar-se com un dels conjunts més poderosos del planeta davant d'uns "Pumas" argentins que segueixen la seva línia ascendent de les darreres temporades.

El primer temps ha tingut clar color 'Wallabie', ja que els australians han dominat el joc i el temps del partit, tot i que els argentins han estat els primers a anotar gràcies a un cop de càstig transformat per Nicolás Sánchez. A partir d'aquest moment, els australians han pres el control del partit i han anotat tres cops de càstig, transformats per Lealifano, i un assaig de la mà de l'aler Israel Folau, que deixaven el marcador en un parcial de 14 a 3 a favor dels australians a la mitja part.

La segona meitat ha estat molt més tàctica que la primera, amb uns 'Wallabies' que no acabaven de trobar la manera de trencar el sistema defensiu dels "Pumas". De fet, han estat els argentins els que han anotat primer, gràcies a un cop de càstig transformat per Nicolás Sánchez. Aquesta anotació ha envalentonat als 'Pumas', que han començat a assetjar la defensa 'Wallabie' fins que han aconseguit anotar un assaig mitjançant el veterà Juan Manuel Leguizamón, i que Sánchez ha convertit entre pals per deixar els argentins només un punt per sota al marcador (14 a 13) a dotze minuts del final. Malgrat les envestides finals dels argentins, els 'Wallabies' han pogut salvar la situació crítica i emportar-se el partit, per bé que no dissipa gens ni mica els dubtes que genera la fiabilitat de la selecció nacional.

stats