F-1
Esports 16/04/2012

Cremen a Bahrain un cartell on s'anuncia el Gran Premi de F-1 d'aquest proper cap de setmana

Segons informa el portal f1 al dia, aquest diumenge a la nit un grup de manifestants han cremat un gran cartell situat a l'autopista on s'anunciava el GP d'aquest cap de setmana

Ara
1 min
Manifestants a Bahrain cremant un cartell on s'anuncia el GP de F-1 d'aquest cap de setmana

BarcelonaDesprés que el patró de la F-1, Bernie Ecclestone, acordés amb els equips de Fórmula 1 que la cursa d'aquest proper cap de setmana a Bahrain s'havia de disputar, els equips viatjaran aquesta setmana des de la Xina fins a Manamah, la capital de Bahrain.

Però a Bahrain els incidents i les revoltes no s'aturen. Si dissabte es va trobar un explosiu casolà a prop del circuit, aquest diumenge a la nit un grup de manifestants ha cremat el cartell més gran que hi havia a la ciutat en què s'anunciava la celebració del Gran Premi el proper cap de setmana, segons anuncia el portal f1 al dia. Aquest cartell estava situat a l'autopista i era l'anunci de la cursa de F-1 més gran que hi havia a Bahrain.

La setmana passada, les autoritats locals van assegurar que els equips, els pilots i la resta de persones que viatgen amb el circ de la F-1 no correrien cap perill.

stats