SEGONA DIVISIÓ
Esports 03/05/2014

El Barça B dels rècords rep el Còrdova del 'Chapi' Ferrer

El filial vol aconseguir batre el rècord de punts aconseguit la temporada2010/11 amb Luís Enrique

Efe
2 min
Els jugadors del Barça B escolten el tècnic, Eusebio Sacristán / VICTOR SALGADO / FCB

BarcelonaEl Barcelona B dels rècords rep el Còrdova, un equip que no renúncia al play-off d'ascens. A sis jornades per a la finalització de la Lliga, el filial ocupa la tercera posició amb 57 punts. Un dels objectius dels blaugranes és lluitar fins al final per superar el rècord històric dels 71 punts de la temporada 2010-2011, en què el llavors l'equip entrenat per Luis Enrique va acabar en la tercera posició.

Després d'una primera volta irregular, el filial blaugrana ha sumat nou victòries, tres empats i tres derrotes, convertint-se en el segon equip més golejador, amb 49 gols, només superat pels 55 de l'Sporting. Eusebio no podrà comptar amb un fix en l'onze com Carles Planas, que arrossega molèsties al quàdriceps dret. Sí que recupera, en canvi, el migcampista David Babunski, absent en l'última jornada per unes molèsties musculars, i al lateral dret Patric Gabarrón, recuperat d'un esquinç al turmell.

El Còrdova buscarà enllaçar el seu tercer triomf com a visitant, el que suposaria el seu sisè partit seguit sense perdre. Aquesta bona trajectòria de resultats ha permès a l'equip andalús fugir d'un descens que va tenir a només dos punts i situar-se en l'actual desena plaça amb 50 punts, només amb dos de desavantatge sobre l'últim lloc del 'play-off' d'ascens.

El partit també està marcat per la tornada a casa de l'ara entrenadordels andalusos Chapi Ferrer, que per primera vegada jugarà com a tècnic a Barcelona davant el seu exequip. Pel que fa a les baixes, és la primera vegada que Ferrer no té cap jugador sancionat, a més que recupera el migcampista Pelayo Novo després de complir un partit de suspensió, si bé es perden el partit per lesió Aritz López Garai, Obiora i Caballero.

stats