SEGONA DIVISIÓ
Esports 28/09/2012

El Barça B busca guanyar per cinquena jornada consecutiva davant el Las Palmas

El filial porta quatre partits guanyant, defensant fort i marcant molts gols i aspira a aconseguir la millor ratxa amb Eusebio de tècnic

Efe
1 min
El Barça B recupera la rialla davant un Sabadell fluix (2-0)

BarcelonaAquestes quatre victòries consecutives, la millor ratxa d'Eusebio Sacristán al capdavant del Barcelona B, permeten al filial somiar a dormir avui prop del liderat. Al Miniestadi el filial tindrà davant la Unió Esportiva Las Palmas, que s'han conjurat per no fer un pas enrere respecte al seu recent empat contra el Vila-real (2-2) i posar les coses difícils als seus rivals blaugranes. El Barcelona B porta 14 gols, claus per a la seva bona trajectòria en el campionat, i ha encaixat un sol gol en les últimes quatre victòries.

Eusebio no podrà comptar amb Sergi Roberto, que aquesta setmana s'ha entrenat amb el primer equip, ni amb els lesionats Edgar Ié, Gustavo Ledes i Sergi Juste, que tot i entrenar-se amb el grup no té encara alta mèdica.

A Sergio Lobera i als seus jugadors els està pesant com una llosa acomodar-se a la categoria en aquest inici de competició i, especialment, a un esquema de joc basat en bondats tècniques més que en un pragmatisme reclamat des de diferents vessants. El tècnic dels canaris ha aclarit en vigílies de l'enfrontament que el contrari que aprofiti els espais "que pugui deixar a l'esquena" el Barcelona B tindrà molt de guanyat.

L'esquadra insular disposa pràcticament de tots els seus efectius en aquesta oportunitat, amb les excepcions de Francis Suárez, Pere Vega, Aythami Álvarez i Raúl Lizoain.

Alineacions probables:

Barcelona B: Oier, Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo, Ilie, Rafinha, Lobato, Deulofeu, Femenía i Luis Alberto.

Las Palmas: Barbosa, Pignol, David García, Murillo, Corrales, Nauzet Alemán, David González, Vicente, Vitoto, Javi Guerrero i Thievy.

Àrbitre: Figueroa Vázquez, del comitè andalús.

Camp: Miniestadi del FC Barcelona (18 h)

stats