BARÇA
Esports 04/07/2014

El Barça impulsa un concurs de 'selfies' al Camp Nou per fer de l'estadi un dels espais més fotografiats del món

Ara
1 min
'Selfies' al Camp Nou

BarcelonaEl Barça impulsa un concurs de 'selfies' al Camp Nou per fer del Camp Nou en un dels espais més fotografiats del món. Aquest és un dels objectius de la campanya ‘Your best moments to share in Barcelona’, (‘Comparteix els teus millors moments a Barcelona’), una iniciativa que segons el Barça, "pretén potenciar la visita al Camp Nou i al Museu del FC Barcelona com a espais de visita obligada entre els turistes que arribin aquest estiu a la ciutat".

El Club vol que tots els visitants que arribin al Camp Nou Experience comparteixin la seva experiència arreu del món a través de les xarxes socials. I per aquest motiu promou la campanya a través d’un concurs de ‘selfies’ (autofotografies que es publiquen a les xarxes socials). A partir d’aquest dijous 3 de juliol tots els visitants del Camp Nou Experience que es facin aquesta fotografia al Camp Nou Experience i la pengin a Instagram podran guanyar una samarreta del FC Barcelona.

Segons estudis recents, Barcelona és la tercera ciutat més fotografiada del món i amb la campanya ‘Your best moments to share in Barcelona’ el Club vol fomentar que el Camp Nou Experience sigui un dels espais més fotografiats del món.

stats