2a divisió
Esports 23/03/2013

El Barça B domina però falla un penal i perd contra l'Osca al Miniestadi (0-1)

Els blaugranes, amb la baixa de fins a deu jugadors entre lesions, sancions i convocatòries internacionals, han perdut contra un rival que estava en zona de descnes

M.m.
2 min

BarcelonaEl Barça B ho ha intentat fins l'últim minut però no ha pogut superar la muralla defensiva de l'Osca i ha acabat caient per 0-1 al Miniestadi. Els d'Eusebio Sacristán, afectats per les nombroses baixes –fins a deu, entre lesions, sancions i convocatòries internacionals– han tingut un penal a favor però Lombán l'ha estavellat al travesser. Tot plegat per cedir els tres punts contra un rival que estava en zona de descens.

Malgrat les absències, el domini del partit ha estat del filial blaugrana. Això sí, sense la profunditat ni la fluïdesa de joc habitual. El Barça B tenia la pilota però no generava grans ocasions de gol. Mentrestant, l'Osca esperava, amb certa comoditat, i estava atent a qualsevol intercepció per sortir al contraatac. Així ha estat com ha arribat el gol visitant, que acabaria sent l'únic del partit, per mitjà de Borja.

A la represa s'ha accentuat el domini culer, amb més arribades i ocasions. Fins i tot, Lombán ha tingut la oportunitat de xutar un penal –que ha forçat Dongou, llançant-se a la piscina–. Però el defensa ha enviat la pilota al travesser.

Amb aquest resultat, l'Osca agafa una mica d'aire a la classificació, mentre que els blaugranes es mantenen a la zona alta de la Segona Divisió A.

Barça B 0-1 Osca

Barcelona B: Oier; Patric (Femenía, m.65), Lombán, Sergi Gómez, Balliu; Ilie, Espinosa (Pol Calvet, m.89), Rafinha; Joan Román (Araujo, m.59), Luis Alberto i Dongou.

Osca: Luis Garcia; Diogo, Echaide, Helguera (Rivas, m.68), Camacho; Nuñez, David López, Jorge Larena, Pacheco; Nacho Novo (Juan Carlos, m.13) i Borja (Llamas, m.73).

Gol: 0-1, min. 34: Borja.

Àrbitre: Pérez Pallas (c. gallec). T.G. Lombán (m.62), Ilie (m.40). Helguera (m.41) o Juan Carlos (m.82).

Incidències: 5.001 espectadors.

stats