HOQUEI PATINS
Esports 22/08/2013

El Barça d’hoquei patins es marca com a objectiu principal guanyar l'OK Lliga

El capità, Aitor Egurrola, ha recordat que el primer títol que el club té en ment "és la Supercopa", que es disputarà enguany en un format de final a quatre al Vendrell el primer cap de setmana d'octubre

Jordi Graell
2 min

Barcelona"L'objectiu número u és recuperar el títol de l'OK Lliga". Aquest ha sigut el missatge que ha enviat l'entrenador del Barça d'hoquei patins, Ricard Muñoz, quan s'ha referit al principal repte de l'equip per a aquesta temporada. Tot i això, Muñoz ha volgut recordar que la competició europea "segurament és de les més dures que existeixen perquè hi ha rivals molt importants". Entre aquests equips, el tècnic blaugrana ha destacat altres conjunts de l'OK Lliga com el Liceo i el Moritz Vendrell (tot i ser un debutant a la màxima competició europea), però també conjunts estrangers com els portuguesos Porto i Benfica, que es van enfrontar en l'última final, que es va decantar a favor dels lisboetes, i els italians Viareggio i Valdagno.

Qui també ha comparegut davant els mitjans des de la concentració al Montanyà, on l'equip va arribar dilluns passat, ha sigut el capità, Aitor Egurrola. Egurrola ha comentat que un dels principals objectius passa per millorar el que es va fer la temporada passada, ja que "l'any passat vam arribar una mica tard a l'OK Lliga i aquest any hem de competir al màxim des del principi", i això passa per "pensar a posar-nos les piles ja i competir".

El primer títol en joc serà precisament l'únic que el Barça va aconseguir conquerir la temporada passada, la Supercopa d'Espanya. Un torneig que aquest any viu un canvi de format, ja que passa a convertir-se en una final a quatre que es disputarà el primer cap de setmana d'octubre al Vendrell i que enfrontarà els quatre millors equips de l'OK Lliga del curs passat, és a dir, el Liceo (actual campió de l'OK Lliga), el Barça (com a subcampió de l'OK Lliga), el Moritz Vendrell (com a campió de Copa) i el Reus Deportiu (com a subcampió de Copa).

stats