BARÇA
Esports 16/09/2014

El Barça confirma la seva col·lecció de quatre samarretes oficials d'aquesta temporada

La senyera es mantindrà com a samarreta oficial aquesta temporada i serà utilitzada en "ocasions especials"

Ara
2 min
Les quatre samarretes oficials del Barça per a aquesta temporada / FCB

BarcelonaEl Barça ha fet un comunicat en que aclareix com queden les samarretes oficials de l'equip aquesta temporada, després de certa confusió sobre si la samarreta de la senyera desapareixia.

Amb la presentació oficial de la tercera samarreta, de color groc, el Barça ha completat la col·lecció d’equipaments de la temporada 2013/14. Aquesta col·lecció es compon de la primera equipació amb els colors blaugrana; la segona, de color carmesí; la tercera, presentada aquesta mitjanit, de tons grocs; i la quadribarrada, amb els colors de la senyera.

La primera equipació actual va ser presentada sota el lema "Feta per guanyar" i adopta un disseny que manté les característiques franges blaugrana del FC Barcelona, però més vistoses, amples i amb uns tons

vermells i blaus més foscos, amb la senyera a la tapeta oberta del coll de pic.

La samarreta de la segona equipació presenta un coll rodó i és totalment de color carmesí brillant excepte als punys, que representen els blaugranes amb el color grana a la part davantera i el blau a la posterior.

La tercera samarreta, en dos grocs. La samarreta, els pantalons i els mitjons són tots d’un groc fort i viu diferent a la part davantera, i d’un to més fosc del mateix color groc a l’esquena. Aquests dos tons estan dividits per una franja blava a banda i banda de l’equipament honorant un dels colors identitaris del Barça. La màniga dreta de la samarreta compta amb una petita senyera i s'estrenarà coincidint amb el partit de Lliga de Campions contra el París Saint-Germain (30 de setembre).

La samarreta amb els colors de la senyera seguirà formant part de la col·lecció de samarretes oficials de la temporada i podrà ser utilitzada per l’equip sempre que el Club ho consideri, tal com ha confirmat l'ARA.

stats