BARÇA
Esports 18/11/2014

El Barça presenta la renúncia als avals contra els exdirectius de Laporta davant el jutge

La decisió final però, dependrà del soci Vicenç Pla i Robert Blanch, amb qui negocia el club

Ara
2 min

BarcelonaEl Barça ja ha presentat aquest matí davant el jutge la renúncia als avals que s'estan executant als exdirectius de la junta de Joan Laporta, segons ha avançat Catalunya Ràdio. El president Josep Maria Bartomeu va anunciar el darrer 31 d'octubre la renuncia del club als avals que s'estan executant a instàncies del soci Vicenç Pla, en afirmar que "el beneficiari és el FC Barcelona i hem decidit que no volem ser-ho i demanarem al jutge que els retiri. Volem alliberar els directius i les seves famílies de totes les preocupacions i patiments que acumulen després d'aquests anys. Pensem que és una decisió justa. Quan arribi la sentència del recurs, la seva execució la sotmetrem a una Assemblea extraordinària de compromissaris".

El compromís de la directiva de renunciar a l'execució dels avals dictada pel jutge contra Joan Laporta i set directius després de la demanda del soci Vicenç Pla però, no dependrà només del club. El soci demandant i Robert Blanch, el soci que el recolza econòmicament com ha admès en declaracions a 8Tv, també han d'acceptar. I ara mateix Blanch encara no vol renunciar. El Barça està negociant amb Blanch per poder arribar a un acord i alliberar d'aquest avals als exdirectius de la junta de Laporta.

El jutge va donar a Laporta i set directius de la seva junta (Ferrer, Godall, Yuste, Boix, Castro, Cubells i Perrín) un termini de dos mesos per avalar 2,9 milions cada un, en un cas originat en la confusió sobre si els primers 8 dies de mandat de la junta de Laporta, legalment eren tot un any de mandat, com va determinar la justícia, convertint un primer mandat que la junta de Laporta considerava amb beneficis, en un altre amb pèrdues per haver de carregar amb les pèrdues del mandat de Gaspart.

stats