HANDBOL
Esports 06/09/2013

El Barça juga la final de la Supercopa d'handbol contra el Naturhouse La Rioja

Xavi Pascual arriba sense baixes al partit contra el subcampió de la darrera copa

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça, vigentCampió de la Lliga Asobal, buscarà el segon títol de la temporada després d'haver guanyat el Mundial de Clubs al Qatar contra el Naturhouse la Rioja (21 h / Esport3) a Valladolid. El Naturhouse juga la Supercopa en condició de finalista de la Copa del Rei.

El tècnic blaugrana assegura quees trobaran davant d’un rival molt competitiu: “El Logronyosortirà a guanyar el partit. Ens espera un equip que s’estàjugant un títol i això mai és fàcil per a cap rival. Nosaltres intentarem fer lanostra feina el millor possible. Estic convençut que el Logronyo ensposarà en dificultats”.

El Naturhouse La Rioja “és un equip bastant méspotent que l’any passat en línies generals. Té un sistema de jocmolt interioritzat i ha fet canvis en la seva plantilla importants,sobretot en la posició de central. A l’esquerra ha recuperat tambémolta capacitat i potència de llançament exterior”, ha ditl’entrenador del Barça.

Xavi Pascual ha demanat concentració als seus jugadors ja que "pots perdre el títol si no saps com jugar aquests partits. Tenim la obligació de guanyar sempre". El tècnic del conjunt de la Rioja, Jesús Javier González , ha assegurat que arriben amb "molta il·lusió" malgrat les baixes d'homes importants com Masachs , Patrianova iTioumentsev ,

stats