Barça
Esports Barça 03/05/2013

Adriano: "Al final estem fent una molt bona temporada"

El lateral brasiler, però, reconeix que l'eliminació contra el Bayern va ser un cop molt fort, sobretot per la manera de perdre

Ara
2 min
Adriano Correi, en roda de premsa

BarcelonaEl lateral brasiler Adriano Correia ha dit aquest divendres al matí en roda de premsa que tot i que "és una llàstima no ser a Wembley", estan fent "una gran temporada", ja que estan a punt d'aconseguir l'"objectiu inicial, la Lliga".

El blaugrana ha reconegut que l'eliminació europea els "va doldre moltíssim, va ser un cop per com ha estat aquesta semifinal. En el primer partit te'n cauen quatre. I en el segon, tens la il·lusió d'una remuntada, i després del seu gol vam decaure".

"Entenem la decepció de l'afició. Els hem d'agrair haver estat sempre amb nosaltres intentant animar-nos. Ells creien en la remuntada i nosaltres també, per la qual cosa, després de sortir del partit amb un 0-3, la decepció és claríssima, però hem de transmetre que l'equip ja s'ha revifat", ha afegit Adriano.

Pel que fa a les especulacions que estan sortint en els últims dies sobre possibles fitxtatges, el brasiler ha comentat que això sempre passa: "És una cosa constant en el futbol, en cada final de temporada, i més com ha estat aquesta. Ara sembla tot negre perquè hem perdut un partit, però la temporada encara no s'ha acabat, podem ser campions anticipadament".

En aquest sentit, ha recordat que "si hi ha d'haver canvi de peces o d'equip, són decisions del cos tècnic, secretaria i directiva, que segurament se n'encarregaran. Però de cap manera hi ha un canvi de cicle", ha insistit.

L'internacional brasiler ha admès que "les anàlisis es fan cada dia" en un vestuari que és conscient que "aquesta temporada hi ha hagut moments d'alts i baixos" i s'ha arribat "una mica tocat" al final.

"Caldrà corregir els errors perquè no es tornin a repetir en el futur", ha apuntat Adriano, que ha elogiat un Bayern que "a nivell físic estava molt millor i se'ls veia amb moltes ganes d'arribar a la final".

Sobre l'estat de Messi, el lateral blaugrana ha explicat que està "anímicament bé" i que es tracta d'un jugador que vol guanyar-ho tot. Com que no va poder jugar contra el Bayern es va quedar "una mica trist", ha assegurat.

stats