BARÇA

Els directius no aconsegueixen convèncer Rosell perquè continuï

Aquest Nadal van atacar l'immoble de Rosell amb una arma de balins, un dels motius que ha fet que la família li hagi demanat deixar al presidència

La junta extraordinària ha arrencat amb un parlament de Sandro Rosell als seus directius. Un parlament per comunicar la seva decisió de deixar la presidència del Barça i delegar en el seu amic, el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu. Gairebé la totalitat dels arguments que Rosell ha esgrimit per deixar la presidència han estat personals, les amenaces que ha rebut durant els últims mesos. "Avui serà un dia molt feliç per la meva família", ha dit Rosell als seus directius. Entre aquestes amenaces, aquest passat Nadal, l'immoble on viu Rosell a Barcelona va ser atacat amb una pistola de balins. Ni Rosell ni la seva família hi eren quan va succeir aquest episodi. La seva dona i els seus pares han insistit perquè Rosell abandoni la presidència, fins i tot amb alguna escena pujada de to.

Durant la reunió de la junta, de gairebé dos hores, Rosell ha posat èmfasi en aquests aspectes personals, i pràcticament no ha fet menció de la querella presentada pel soci Jordi Cases. Rosell ha demanat al grup que segueixi amb Josep Maria Bartomeu, tot i que un grup de directius ha demanat insistentment al fins ahir president blaugrana que repensés la seva decisió.

Demà, divendres, la junta ratificarà qui substitueix Josep Maria Bartomeu a la vicepresidència esportiva. Bartomeu té previst seguir, en principi, al capdavant de la institució encara que la querella pel cas Neymar s'ampliï contra ell.

Més continguts de