BARÇA

El Barça pensa en l'italià Ariedo Braida com a director esportiu

Segons informa 'Mundo Deportivo', s'integraria en un equip de treball al costat de Carles Rexach, el vicepresident Jordi Mestre i el directiu Javier Bordas

El Barça està buscant un substitut per cobrir la vacant d'Andoni Zubizarreta i ha pensat en l'italià Ariedo Braida, de 68 anys, per ocupar la plaça de director esportiu. Braida ha estat vinculat gairebé tota la seva vida com executiu al Milan, encara que l'última temporada va treballar amb el Sampdoria.

Braida, vinculat gairebé trenta anys al Milan, es presenta com l'aposta de Bartomeu per tancar la comissió esportiva, segons informa  'Mundo Deportivo' en la seva edició electrònica, tot i que 'L'Esportiu' ja es va fer ressò d'aquesta possibilitat fa dies.

En el cas que el Barça contracti Braida, aquest s'integrarà en un equip de treball al costat de Carles Rexach, el vicepresident esportiu Jordi Mestre i al directiu Javier Bordas.

En l'expedient de Braida com a director general es troba la confecció del Milan de finals dels vuitanta i principis dels noranta, dominador de l'escena continental. A més, Braida va ser atacant del Milan, amb el qual va disputar uns vuitanta partits al Calcio.

Més continguts de