Barça
Esports Barça 15/01/2012

El Barça rep el Betis (21.30 h) sense el luxe de poder pensar encara en el Bernabéu

Guardiola té només 15 futbolistes del primer equip disponibles per jugar contra els andalusos. El tècnic recupera Alves i Iniesta, que no van viatjar a Pamplona, però perd Pedro i Fontàs per lesió, a més de Maxwell, traspassat al PSG i Keita, ja amb Mali per preparar la Copa Àfrica

Natalia Arroyo
1 min
Cesc celebra un dels gols que ha aconseguit contra l'Osasuna.

BarcelonaLa situació a la classificació obliga el Barça a anar a per totes contra el Betis aquesta nit a les 21.30 h al Camp Nou per mirar de seguir el ritme del Reial Madrid.

Guardiola, que va poder donar descans a alguns dels habituals titulars a la tornada de Copa del Rei contra l’Osasuna, no podrà reservar jugadors de cara a l’anada dels quarts de final al Bernabéu i és d’esperar que surti amb tota l’artilleria d’inici per mirar d’encarrilar el partit aviat.

Les últimes lesions d’Andreu Fontàs i Pedro, sumades al traspàs de Maxwell al PSG i la marxa de Keita a la Copa Àfrica, han deixat el tècnic blaugrana amb només 15 futbolistes del primer equip disponibles i haurà de completar la convocatòria ambels joves del filial, Cuenca, Montoya, Sergi Roberto i Dos Santos, que s’han entrenat amb el grup durant tota la setmana. Sí estaran disponibles Alves i Iniesta, que no van viatjar a Pamplona per sanció i precaució.

Per la seva banda, el Betis arriba al Camp Nou amb confiança després d’encadenar tres victòries consecutives contra elValència, l’Atlètic de Madrid i l’Sporting de Gijón. Pepe Mel no podrà comptar amb Beñat i Amaya, però recupera Mario, Juanma i Santa Cruz.

Títols i aniversaris

Abans del partit, la plantilla oferirà a l’afició el Mundial de Clubs aconseguit al Japó i Leo Messi, la seva Pilota d’Or. A més, el partit servirà perquè Xavi celebri el seu partit número 400 a la Lliga i Sergio Busquets, el seu partit 100.

stats