BARÇA
Esports Barça 23/12/2010

Villa està satisfet per haver fitxat pel Barça i "no tornaria enrere"

El davanter blaugrana, que ha fet un balanç positiu dels seus primers mesos al Barça des de Tuilla, on va néixer, espera que el 2011 sigui igual o millor que el 2010

Redacció
1 min
David Villa ha descobert una placa amb el seu nom al Poliesportiu de Tuilla, la seva ciutat natal.

Tuilla (Astúries)El blaugrana David Villa ha mostrat la seva satisfacció per haver fitxat aquest any pel Barça i ha assegurat que, si pogués triar, "no tornaria enrere". Així ho ha manifestat durant un acte que ha tingut lloc a Tuilla, la seva ciutat natal, on ha descobert una placa amb el seu nom al poliesportiu i ha realitzat la sacada d'honor en un partit infantil.

Villa ha fet un balanç positiu dels seus primers mesos al Barça i ha comentat que "les coses vénen perquè han de venir" i que, "si el destí ha decidit que sigui així, significa que va succeir per alguna cosa". El davanter asturià s'ha mostrat satisfet amb la seva carrera esportiva. Villa, content perquè el Barça sigui el líder de la Lliga, espera que el proper any sigui igual que el 2010 perquè ha estat molt bo per a ell.

Quan li han preguntat sobre el permís especial que Guardiola ha donat a Leo Messi (la plantilla s'haurà de reincorporar als entrenaments el 29 de desembre, mentre que l'argentí ho farà el 2 de gener), l'asturià ha insistit en què és normal, perquè "hi ha jugadors que viatgen molt més lluny que ell" i que, segurament, en aquest cas se li dóna més importància perquè "és Messi", però ha destacat que, al València i al Saragossa, ell també va tenir companys que sempre tenien uns dies més de vacances que la resta per Nadal.

stats