LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 21/05/2011

Els titulars del Barça no convocats s'han entrenat a la Ciutat Esportiva

Victor Valdés, Carles Puyol, Gerard Piqué, Xavi Hernàndez, Andrés Iniesta, Lionel Messi i David Villa, a més de Milito, s’han exercitat aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Redacció
1 min
Andrés Iniesta no podrà vestir-se de curt avui en el tercer xoc contra el Reial Madrid.

BarcelonaJosep Guardiola va descartar divendres fins a set jugadors del primer equip per a l’intranscendent partit a Màlaga. Pensant en Wembley, s’han quedat a Barcelona Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Messi i Villa, a banda de Milito, que per precaució no ha viatjat a Màlaga. Aquest matí, però, l’argentí s’ha exercitat amb la resta dels seus companys.

La sessió, sense la presència de Josep Guardiola i Tito Vilanova i duta a terme al camp 1 de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, ha estat dirigida pels preparadors físics Lorenzo Buenaventura, Paco Seirul·lo i Francesc Cos.

Els desplaçats a Màlaga de la seva part, han arribat a la ciutat andalusa sense problemes, amb una convocatòria plena de cares joves. L'expedició està encapçalada per Andoni Zubizarreta i els directius Carles Vilarrubí, Susana Monje, Pilar Guinovart i Joan Bladé. Aquests dos últims però, veuran l’Unicaja-Regal Barça de bàsquet que també es juga avui.

stats