BARÇA
Esports Barça 12/05/2013

Sandro Rosell: "Un dels defectes que tenim és no saber celebrar prou els èxits. Aquesta s'ha de celebrar"

El president admet que caldrà escoltar qui estigui una mica descontent per fer autocrítica

Ara
1 min
El president del Barça, Sandro Rosell, en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEl president ha afirmat que "m'agrada guanyar la lliga com sigui" durant un especial al Camp Nou de Barça TV. El president ha recordat que "el Barça és el millor equip de l'estat i un dels quatre millors del continent. Un dels defectes que tenim és no saber celebrar com cal els èxits. Aquesta s'ha de celebrar si recordem tots els problemes que s'han viscut. Si veiem el got mig ple, ho celebrem. Si ho veiem mig buit, doncs caldrà escoltar quines són les seves raons i fer autocrítica".

Rosell creu que els dos noms propis de la lliga són "Vilanova i Abidal", destacant el retorn dels francès als terrenys de joc com el millor moment. El president ha definit la temporada com "excel·lent" afegint que "alguns volien cremar el Camp Nou, la plantilla o la directiva després de perdre amb el Bayern. Suposa que ara ja ho veuen d'una forma diferent". Acte seguit, ha afegit que "el cicle continua". El president també ha lloat la forma de treballar de Vilanova. "És tal com raja, diu el que pensa i treballa fort".

Rosell ha aprofitat aquest moment per explicar per les quals no va ser amb l'equip de bàsquet a Londres: "Si dic les raons, perdem molts diners."

stats