BARÇA
Esports Barça 01/02/2011

Xavi: "Cesc acabarà venint, aquest és el seu desig"

Xavi Hernández està convençut que Cesc acabarà jugant al Barça en un futur perquè considera que, a la vida, "la il·lusió està per sobre de qualsevol cosa"

Redacció
2 min
Xavi controla una pilota davant Iriney, del Betis.

BarcelonaXavi Hernández està convençut que Cesc Fábregas acabarà jugant al Barça en un futur perquè "aquest és el seu desig" i considera que, a la vida, "la il·lusió està per sobre de qualsevol cosa". "La seva màxima il·lusió és tornar al Barça, però després està que l'Arsenal i el Barça es posin d'acord. Està criat aquí, té l'ADN Barça, però no depèn de nosaltres ni gairebé d'ell mateix", ha explicat Xavi al programa One to one d'Eurosport.

Xavi ha afirmat que els somnis acaben per complir-se. "El seu desig més gran és tornar al club. S'adaptaria molt fàcilment perquè va créixer aquí", ha insistit. El de Terrassa ha anat més enllà i apunta al d'Arenys com el seu possible successor, tot i que assegura que podrien jugar junts. "Depèn de quan vingui i depèn de la meva edat. Em sento molt bé i si Cesc ve, podem jugar perfectament junts com fem a la selecció. Sempre dic el mateix: el meu joc està basat en les associacions i tinc a la majoria dels jugadors amb el meu perfil i les meves qualitats al meu voltant", ha indicat.

Xavi espera amb ganes el partit de vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'Arsenal i afirma que li agradaria "jugar contra aquests equips que juguen un futbol semblant al del Barça" i ha recordat que l'eliminatòria de l'any passat va ser molt vistosa. D'altra banda, del Reial Madrid ha assegurat que "és diferent al Barça". "Potser no tenen un joc de tanta combinació, però són molt directes i té a grans futbolistes" i ha donat valor a estar al Barça: "És una escola de la vida. No només t'ensenyen a jugar a futbol, sinó també a comportar-te a la vida i una sèrie de valors com l'educació i el respecte".

stats