BARÇA

El Barça acorda el fitxatge d'Arda Turan per 34 milions més variables

El club ja té tancat l'acord amb el jugador de l'Atlètic de Madrid però la junta gestora esperarà uns dies a rubricar el traspàs

El Barça i l' Atlètic de Madrid ja s'han posat d'acord pel fitxatge d' Arda Turan. El migcampista turc arribarà al conjunt blaugrana per un preu de 34 milions més variables, tot i que el traspàs encara no es tancarà de forma definitiva, almenys fins que la junta gestora es reuneixi aquest dilluns.

Segons va explicar el president sortint del club, Josep Maria Bartomeu, el nom d'Arda era una de les prioritats de Luis Enrique de cara a la propera temporada i els executius blaugranes han treballat per tancar el traspàs malgrat que el club estava en situació d'interinitat, amb una junta gestora a l'espera que s'esculli nou president.

Precisament, a causa d'aquesta situació s'ha congelat el fitxatge d'Arda, ja que la junta gestora que presideix Ramon Adell ha rebut moltes crítiques per part d'alguns precandidats, que consideren que tancar la contractació seria "extralimitar-se" en les seves funcions.

La pròxima reunió de la junta gestora serà aquest dilluns, el mateix dia que es podria decidir tancar finalment el fitxatge o esperar uns dies més.