Barça
Esports Barça 17/03/2013

El Barça vol aprofitar l'embranzida de la Champions contra un Rayo ambiciós

Els blaugranes, després d'exhibir-se el dimarts contra el Milan, reben el conjunt de Vallecas (21 h, Canal+)

M. Molina
2 min

BarcelonaEl Barça va demostrar el dimarts que continua sent un equip temible. Els blaugranes van passar per sobre del Milan, van capgirar l'eliminatòria i van classificar-se per als quarts de final de la Champions. Un triomf balsàmic, també, ja que posava punt i final a una mala ratxa de resultats i permetia encarar amb molt d'optimisme el tram final de la temporada.

Fets els deures a Europa, els de Jordi Roura i Tito Vilanova tornen a la competició domèstica, on aquest diumenge reben al Camp Nou la visita del Rayo Vallecano (21 h, Canal+). Un rival atrevit, que juga bé a futbol, i que és a només dos punts de les places europees.

Això sí, no serà un enfrontament gens fàcil. Els jugadors del Barça hauran de deixar de banda l'eufòria i recuperar el to físic per no passar angúnies i mantenir l'avantatge al capdavant del torneig de la regularitat.

Jordi Roura, que podria disputar el seu últim partit de Lliga com a primer entrenador interí si es confirma el retorn de Tito Vilanova, situarà a la gespa un onze amb canvis respecte el partit de Champions.

Un dels canvis obligats és el de Valdés, sancionat, que deixarà pas a Pinto. Tampoc no hi seran Xavi Hernández ni Carles Puyol, lesionats. D'aquesta manera, Mascherano i Thiago són els més ben situats per ocupar els seus llocs.

D'altra banda, Cesc també podria tenir minuts després de seure a la banqueta el dimarts contra el Milan. Adriano, Song o Alexis també poden jugar d'inici contra els de Vallecas.

El rival, el Rayo Vallecano, afronta el partit satisfet per haver certificat la permanència quan encara falten onze jornades per disputar-se, i amb l'esperança de tenir les places europees a tan sols dos punts.

En l'apartat esportiu, l'entrenador Paco Jémez té les baixes de Casado, Javi Fuego i Leo Baptistao, tots ells per lesió.

stats