Futbol Femení
Esports Barça 15/12/2013

El Barça femení atropella el 'Sangra' i s'allunya encara més dels seus perseguidors

L'ensopegada del València davant l'Atlètic de Madrid, torna a canviar la segona plaça de la classificació, que ara ocupa l'Athletic, a set punts del liderat

BarcelonaNo li ha tremolat el pols ni tan sols al difícil Municipal Ruiz Casado. La gespa i la pressió de Sant Adrià del Besòs no ha afectat al Barça femení, que s'ha endut còmodament el derbi contra el Sant Gabriel (0-4). La victòria blaugrana, de fet, s'ha construït en deu minuts, quan dos gols d'Alexia Putellas, amb dues vaselines delicades, han trencat el partit malgrat l'esforç de les locals. La sentència ha arribat en els últims compassos de partit, quan Míriam ha aprofitat una assistència de Sonia per fer el tercer i, ja a les acaballes, Marta Unzúe ha recollit un refús per tancar la golejada.

Amb els tres punts d'aquest diumenge, el Barça consolida el seu lideratge, amb set punts d'avantatge sobre l'Athletic, que ha patit per derrotar l'Sporting de Huelva en terres andaluses (0-1). El triomf del conjunt basc les situa en segona posició, per davant de l'Atlètic de Madrid, que va derrotar per la mínima el València dissabte a Paterna.

A la zona baixa de la classificació, les notícies no són bones per als interessos catalans. El Llevant Les Planes ha baixat fins a l'última posició després de caure golejat contra el Collerenc a Palma (5-1). L'empat de Carol Miranda poc després d'encaixar l'1-0 no ha pogut evitar que les balears esmicolessin l'equip de Natalia Astrain, a qui ha perjudicat l'empat a dos entre el Granada i l'Oviedo.

Qui respira una mica més tranquil és l'Espanyol, que ha aconseguit un bon empat a Sant Adrià contra el Rayo Vallecano (1-1). El conjunt periquito, que ha estat dirigit per Titi Camúñez després d'acomiadar divendres l'anterior tècnic, Santi García, s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Bárbara. Però Pilar, després d'un córner, ha pogut empatar abans del descans.