Publicitat
Publicitat

Barça

El club ha confirmat la cessió de Hleb al Wolfsburg

El Barça xifra en 55 milions d'euros fixos i 16,5 de variables els traspassos d'Alexis i Cesc

El vicepresident i el director esportiu del Barça han repassat aquest migdia en roda de premsa els moviments que el conjunt blaugrana ha realitzat aquest estiu

Josep Maria Bartomeu, vicepresident del Barça, i Andoni Zubizarreta, director esportiu, han repassat aquest migdia en roda de premsa els moviments que el conjunt blaugrana ha realitzat aquest estiu.

"El que hem intentat és complaure el que els tècnics ens han demanat, però defensant l'austeritat econòmica que necessitava el club", ha dit Bartomeu. "El concepte futbolístic no es discuteix, es desenvolupa", ha explicat Zubizarreta.

El Barça xifra en 26 milions d'euros fixos i 11,5 de variables el traspàs d'Alexis Sánchez i en 29 milions d'euros fixos i 5 de variables el de Cesc Fàbregas.

Bartomeu ha confirmat la cessió de Hleb al Wolfsburg.

El vicepresident esportiu ha recordat que "del Reial Madrid preferim no parlar-ne, però té un problema que ha de resoldre. Esperem que facin alguna cosa".

Segons Bartomeu, "al gener començareu a preguntar què passa amb Guardiola. Nosaltres intentem donar-li les millors eines perquè estigui còmode. És un geni!".

Andoni Zubizarreta, per la seva banda, ha repassat el nou organigrama del club, especialment pel que fa al planter. "L'èxit del planter s'explica des de la convicció. Això forma part de la filosofia del club", ha recordat el director esportiu.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT