BARÇA

Josep Maria Bartomeu, nou president del FC Barcelona fins al 2016

El vicepresident primer ocuparà el màxim càrrec de l'entitat blaugrana després de la dimissió de Sandro Rosell

Josep Maria Bartomeu és el successor de Sandro Rosell a la presidència del FC Barcelona. Així ho ha decidit la junta directiva aquest dijous, després que Rosell presentés la seva renúncia. Bartomeu serà president del Barça fins a final de mandat, el 2016.

Bartomeu ha ocupat el càrrec de vicepresident primer i vicepresident de l'àrea esportiva del club blaugrana, des de l'elecció de Sandro Rosell com a president el juliol del 2010. També va formar part de la directiva de l'ex president Joan Laporta, del 2003 al 2005, com a responsable de la secció de bàsquet. Al juny del 2005, va dimitir juntament amb Sandro Rosell i Jordi Moix per discrepàncies amb Laporta.

El nou president del Barça té 50 anys, està casat i és pare de dos fills. Nascut el 6 de febrer de 1963 a Barcelona, Josep Maria Bartomeu és soci i conseller delegat de les empreses ADELTE Group, enginyeria per a ports i aeroports, líder mundial en solucions d'embarcament i en el disseny de vehicles de transport per a grans càrregues; i EFS (Equipo Facility Services), grup d'empreses de serveis dedicades al manteniment integral de terminals i equips electromecànics.

Més continguts de