COPA DEL REI
Esports Barça 05/03/2012

El Barça ja sap que la final de Copa s'escollirà amb un sorteig, segons RAC1

La seu de la final de Copa es decidirà amb un sorteig aquest dimarts a la seu de la RFEF. El Barça però, sospita que la final de Copa acabarà a Sevilla

Ara
1 min
Toni Freixa i Antoni Rossich van representar el Barça en la reunió que es va fer a Las Rozas.

BarcelonaSegona va informar ahir RAC1, la RFEF ha comunicat al club que serà un sorteig el mètode escollit per decidir quina serà la seu de la final. En declaracions a RAC1, el vicepresident de la RFEF Joan Gaspart ja havia deixat clar hores abans que "la Federació té bastant clar que si els dos equips de la final no es posen d'acord per la seu de la final, hi han moltes formes per escollir: a braç alçat o un sorteig. I que sigui un sorteig el sistema per decidir i no enfadar a ningú". El 1990 de fet, el Barça i el Madrid no es van posar d'acord sobre on jugar la final de Copa i es va fer per sorteig. El Barça però, té la sospita que malgrat el sorteig la ciutat escollida serà Sevilla, segons informa RAC1.

L'opció de la Cartuja (gestionat per la Junta d'Andalusia i l'Ajuntament i la Diputació de Sevilla) ha guanyat pes en els darrers dies, ja que l'Athletic la defensa per poder portar més aficionats i per què hi ha previst un canvi de gespa de cara a un amistós d'Espanya del dia 3 de juny.

stats