Publicitat
Publicitat

BARÇA

La segona samarreta serà de color negre

La nova equipació del Barça, en detall

El FC Barcelona ja ha presentat les noves samarretes de la propera temporada. Thiago, Pedro i Puyol han estat els models escollits per la multinacional de cara a promocionar els nous uniformes

La samarreta blaugrana té unes franges molt més fines que les actuals i té un toc que recorda a la samarreta de la temporada 2005/06, que també era d'aquest estil. El 'look' de la samarreta és atrevit però sense oblidar la identitat del club amb les franges blaugrana. El coll torna a ser vermell i darrere el coll es troben les inicials del club (FCB) i la senyera. Dins de la samarreta, a la part posterior de l'escut, hi apareix el lema "més que un club".

La gran novetat es troba a la part davantera, on llueix el patrocini de 'Qatar Foundation'. Mentrestant, 'Unicef' es podrà veure a la part inferior de la samarreta. Els pantalons tornen a ser blaus i les mitges també seran blaves. La segona equipació serà de color negre en la seva totalitat.

Samarretes reciclades

La primera i la segona equipació de cara a la temporada 2011-2012 tenen un disseny contemporani. Estan fabricades amb un teixit reciclat per a reduir l'impacte medioambiental i compten amb beneficis de rendiment integrat per a permetre als jugadors anar més lleugers.

A la part dreta de la pàgina es poden veure les diferents fotografies de les samarretes amb Pedro, Puyol i Thiago Alcántara com a protagonistes.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT