Barça
Esports Barça 29/04/2011

Guardiola: "La Lliga és el que més il·lusió em fa i no vull que la deixem escapar per culpa nostra"

El tècnic del Barça ha esquivat totes les preguntes sobre el Madrid: "Dilluns en parlem". Ha assegurat que ha demanat un esforç extra als jugadors per resoldre la Lliga al més aviat possible

Albert Solé
1 min
Guardiola durant l'entrenament d'aquest dimarts al Bernabéu

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Pep Guardiola sabia que avui li seria molt difícil focalitzar l'atenció de la roda de premsa en el partit de demà contra la Reial Societat: "A vosaltres [els periodistes] us encantaria parlar del Madrid, però qualsevol esportista quan no focalitza l'atenció on toca li costa molt més". Per aquest motiu ha esquivat amb elegància totes les preguntes sobre el que va passar dimecres i ahir (amb les denúncies creuades), i sobre el que passarà dimarts: "Dilluns podreu preguntar tots, podreu preguntar el que voleu, sense problemes".

I centrats, doncs, en la Reial Societat, Guardiola va tornar a repetir el discurs de "demà ens juguem la Lliga", i sap que no ho diu perquè sí: "Ens van costar molt l'Almeria i l'Osasuna i sé que aquest també costarà. Estem a set punts de ser campions de Lliga matemàticament. Si demà no guanyem, després vindrà el rival de la ciutat [l'Espanyol] i sabrem que serà un partit molt difícil. Els esforços per atreure l'atenció de tothom cap a aquest partit de Guardiola és més que lloable, amb frases de l'estil: "He demanat un esforç suplementari als jugadors, si tenim cops i fatiga que s'ho treguin del cap perquè ens estem jugant el títol més important de l'any, encara que ara no ho sembli, és aquell que més satisfet et deixa quan marxes de vacances", i "a vegades vuit punts són vuit punts, però quan te'n jugues tres a cada partit no són tants", o "la Lliga és el que més il·lusió em fa i no vull que la deixem escapar per culpa nostra, si la Reial ens guanya que sigui perquè han sigut millors".

stats