Publicitat
Publicitat

BARÇA

L'entrenador blaugrana assegura que el mèrit ve també d'anys enrere

Guardiola: "Els jugadors han donat una lliçó de compromís"

"Aquest any era molt complicat perquè veníem d'un Mundial i els jugadors ho han donat tot i no s'han deixat res", assegura el de Santpedor

"En primer lloc vull tenir un record per a les víctimes del terratrèmol de Lorca", ha dit un Guardiola emocionat a la sala de premsa. L'entrenador del Barça ha volgut lloar una vegada més als seus jugadors i ha dit que l'equip ha fet 3/4 de temporada "espectaculars" i que en el l'últim tram l'equip "no ha tingut molt d'encert de cara a porteria però ha estat igual o més competitiu", ha afirmat.

Guardiola ha volgut explicar també que l'hegemonia del club en aquests moments és gràcies "a la llavor plantada des de l'època de Cruyff, passant per Van Gaal i Fran Rijkaard" perquè sense aquest títol seria "difícil entendre".

El preparador blaugrana també ha volgut demanar als seus jugadors que "ho celebrin molt" perquè la Lliga "té molt de valor". A més, ha admès que la millor i la pitjor notícia de l'any per a ell ha estat relacionada amb Éric Abidal. "El pitjor moment va ser quan ens van comunicar la malaltia de l'Abidal, i la millor també està relacionada amb ell, per quan va tornar", ha assegurat.

A més, ha afegit que aquesta Lliga ha estat molt difícil perquè "després d'un Mundial mai saps com respondran els jugadors" dels que ha dit que "han donat una lliçó de compromís".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT