BARÇA
Esports Barça 23/01/2012

Iniesta, sobre l'acció de Pepe: "És difícil pensar que una acció així quedi sense càstig"

El migcampista diu que al Madrid se li exigeix el màxim, igual que al Barça, i que des de fora és difícil explicar si tenen problemes o no al vestidor

Ara
2 min
Andrés Iniesta, a Màlaga.

BarcelonaAndrés Iniesta ha parlat sobre la trepitjada de Pepe a Messi i la posterior decisió del Comitè de Competició de no sancionar d'ofici el jugador blanc. "Les imatges són les que són i ell va dir que va ser una acció involuntària. Però és difícil pensar que una acció així quedi sense càstig. En tot cas, la meva opinió no serveix de res, hi ha Comitès i persones encarregades de decidir-ho", ha comentat el migcampista, que ha afegit: "No sé si el Comitè hauria d'actuar perquè això no passi més. El que sé és que això no és el primer cop que passa".

El jugador blaugrana també ha comentat les seves impressions sobre el partit de dimecres al Camp Nou contra el Reial Madrid. "Si juguem amb por a perdre o especulem, tindrem molts problemes perquè el Madrid haurà d'anar a guanyar", ha afirmat. Iniesta ha dit que, tot i l'agressivitat d'alguns jugadors del Madrid sobre la gespa, ells faran el seu partit: "No hi ha major respecte pel rival que sortir a guanyar. Però això en tots els partits, no només si hi ha violència o agressivitat".

Preguntat sobre els problemes que la premsa de Madrid explica que tenen els blancs dins el vestidor, el migcampista manxec ha dit: "Al Madrid, com a nosaltres, se li exigeix el màxim. Des de fora és difícil explicar si tenen problemes o no. Estan en una situació idíl·lica, lluitant per la Copa del Rei, classificats per la Champions i líders de la Lliga".

I respecte la situació a la Lliga, en què els blancs avantatgen els blaugranes en cinc punts, Iniesta ha assegurat que el Madrid els obliga a superar-se cada dia. "Espero que l'any vinent pugui dir que aquest equip és el millor Barça en què he estat". "Sabem que el Madrid fallarà poc i també que nosaltres no podem fallar. Però quan dic que el Madrid fallarà poc no vull dir que renunciem a la Lliga. Confiem en què al final tindrem les nostres opcions i podrem guanyar una altra Lliga consecutiva", ha apuntat. Tot i això, el migcampista ha reconegut que cal millorar a domicili: "La primera volta ens diu que hem de millorar fora de casa. Ho hem de fer per optar al títol de Lliga".

Pe últim, el blaugrana també ha parlat sobre la renovació de Pep Guardiola pel Barça: "Ens encantaria que seguís. Ell ho sap, tant de bo segueixi perquè per a nosaltres és fonamental", ha conclòs.

stats