Publicitat
Publicitat

Barça

Isaac Cuenca: "D'aquí [el Barça] ningú vol marxar, ni cedit, perquè mai saps què pot passar"

El davanter de Reus ha parlat també de la final de Copa: "L'Athletic corregirà els errors d'ahir [la final de l'Europa League] i el dia 25 serà encara més difícil"

Isaac Cuenca, jugador del Barça de Reus, ha assegurat: "V isc al marge dels rumors de fitxatges i cessions, jo em dec al club i faré el que ells em diguin", però a l'hora ha afegit que no li agradaria marxar: " D'aquí ningú vol marxar, ni cedit, perquè mai saps què pot passar, però si ho decideix el club ho hauré d'acceptar". Sobre això, també ha comentat: " L'arribada de Tito és un punt a favor per tots, perquè es mantindrà el model de fa anys, però tampoc ha parlat amb nosaltres sobre qui seguirà i qui marxarà".

Pel que fa a l'últim repte de la temporada, la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club, Cuenca ha comentat: " Els errors d'ahir [a la final de l'Europa League] els corregiran i la final de Copa del dia 25 serà encara més difícil".

I sobre el seu company David Villa, Cuenca ha explicat: "Està molt content i podria ser que arribés a temps per l'Eurocopa".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT