Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

Iturralde González: "Guardiola parla als anuncis del Banc Sabadell. La pela és la pela"

L'àrbitre basc ha concedit un entrevista en que ha criticat alguns comportaments dels entrenadors, la premsa o companys de professió

L'àrbitre de Primera ha parlat amb Quality Sports, on ha afirmat que "els àrbitres semblem els dolents de la història per no sortir a la palestra. Parla Guardiola a algun lloc que no sigui la sala de premsa? Si! Als anuncis del Banc de Sabadell. La pela és la pela"

Iturralde també ha criticat dels entrenadors el seu costum de protestar molt i donar instruccions als jugadors: "Encara no sé què fan al camp. Primer perquè, des d'on són, no es veu res. I el jugador, amb tanta gent cridant, no els sent". De la premsa, ha dit que "m'agrada quan apareix algun exentrenador o exjugador que aporta un altre punt de vista. Així s'aprèn perquè altres s'han quedat en el Villarato ".

I sobre el paper dels seus antics company de professió que ara són comentaristes als mitjans de comunicació, ha afirmat que "jo crec que és una fallada de l'organisme. Em gastaria 100 milions d'euros o el que fes falta per posar-los en forma i treure'ls una altra vegada a xiular perquè ara els tipus ho veuen tot i assenyalen coses que abans no tenien ous de xiular al camp".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT