Barça
Esports Barça 15/03/2013

Jordi Alba: "El PSG és un equip molt complet i té molta qualitat a partir del mig del camp"

El lateral del Barça avisa que serà "un rival difícil" i que el vestidor ha après coses de l'eliminatòria contra el Milan

Natalia Arroyo
1 min
Jordi Alba, en roda de premsa

BarcelonaAprofitant la compareixença davant els mitjans de comunicació, Jordi Alba ha sigut el primer blaugrana a valorar el sorteig de la Lliga de Campions, que ha decidit que el Barça s'enfronti al París Saint-Germain als quarts de final. "És un rival difícil, però als quarts de final tots els rivals són difícils", ha valorat.

"El PSG és un equip molt complet, i de mig camp cap endavant tenen jugadors de molta qualitat –ha afegit, en la seva anàlisi del rival francès–. Lucas Moura és un jugador molt ràpid per la dreta i, en general, són un equip que va bé al contraatac". Alba no creu que només per això s'assembli al Madrid.

A més, el defensa ha comentat que la baixa d'Ibrahimovic en el partit d'anada debilitarà un pèl el PSG i celebra que la tornada es jugui a Barcelona. "Ja vam veure contra el Milan que jugar al Camp Nou el segon partit és important".

El lateral ha reconegut que el vestidor ha après molt "de l'eliminatòria contra el Milan" i que es corregiran errades perquè no torni a passar. Jordi Alba ha preferit no valorar si el sorteig ha sigut afortunat amb el Reial Madrid, que jugarà contra el Galatasaray. "També se suposava que érem molt favorits als vuitens, i a Milà vam rebre un cop molt dur".

Preguntat per si s'imagina una final contra el Reial Madrid, el lateral ha recordat com va parlar-se d'aquesta possibilitat l'any passat i què va passar al final, amb el Chelsea i el Bayern Munic eliminant blaugranes i madridistes. "Jo signo arribar a la final i guanyar-la. Això és l'únic que signo".

stats