Barça
Esports Barça 07/04/2013

Jordi Roura: "S'ha tornat a demostrar que tenim una plantilla àmplia"

El segon entrenador ha valorat la golejada contra el Mallorca

M. Molina
2 min
Jordi Roura

BarcelonaJordi Roura, el segon entrenador del Barça, ha acabat el partit més que satisfet. El segon entrenador, que ha valorat la golejada contra el Mallorca, no només ha somrigut pel resultat sinó també pel retorn d'Abidal als terrenys de joc, i perquè Tito Vilanova ha tornat a asseure's a la banqueta del Camp Nou.

Sobre el partit en si, i malgrat l'absència de Leo Messi –lesionat–, el tècnic ha destacat el nivell de joc de l'equip. "Evidentment, quan et falta un jugador com Messi és un problema, això és inqüestionable. Però dit això, s'ha tornat a demostrar que aquesta plantilla és àmplia, que tothom hi pot ser i que quan se li demana hi és –comentava d'entrada–. Era un partit molt important per nosaltres perquè hem estat a un molt bon nivell".

Sobre els noms propis, ha destacat els tres gols de Cesc, però també per la resta de futbolistes que han jugat contra el Mallorca. "És cert que el Cesc és una posició que es pot adaptar perfectament, ja ho sabem de la selecció. És una solució més i crec que ha fet un partit extraordinari. Però també voldria destacar l'Alex Song, el Thiago, l'Alexis... "

Alexis no està lesionat

A falta de cinc minuts per acabar, Alexis ha deixat el terreny de joc quan l'equip ja havia fet els tres canvis. Tanmateix, el tècnic ha assegurat que el futbolista només ha deixa el camp per "precaució" perquè estava "una mica carregat". D'altra banda, Roura ha assegurat que cap dels jugadors ha acabat lesionat el partit.

Un enfrontament on Gerard Piqué ha estat titular, malgrat la importància del partit de dimecres contra el PSG. "No teníem dubtes [que fos titular], sempre havíem pensat que jugués el Gerard. Hi havia diverses opcions i en aquest cas ho teníem força clar".

En aquest mateix sentit, contra el Mallorca han jugat Piqué i Bartra com a centrals, però Roura ha aclarit que el dimecres poden canviar de parella. "Avui hem optat per aquesta parella però cada partit és diferent. El dimecres ja veurem quina opció fem servir".

stats