Publicitat
Publicitat

BARÇA

El preparador blaugrana explica que a partir de dimecres només tindrà el cap en Wembley

Guardiola: "Veníem amb molt menjar i beguda a les venes, però estic content pel partit que hem fet"

El tècnic de Santpedor ha volgut lloar els seus jugadors i ha explicat que té dubtes amb la titularitat de Valdés en el proper partit perquè no sap si fer-lo descansar de cara a Wembley

Josep Guardiola ha dit a la roda de premsa posterior al partit que l'equip no ha arribat en les millors condicions però que igualment estava satisfet del treball dels seus homes. "Veníem amb molt menjar i beure a les venes, però estic encantat del partit que hem fet".

"Ens ha faltat desequilibri en la darrera part del partit", ha comentat Guardiola qüestionat pel resultat, que a més ha assegurat que "no és fàcil jugar amb deu jugadors a darrere". Sobre la intensitat i l'esforç 'Pep' ha dit que "no ens hem deixat res, només ens ha faltat generar ocasions", ha dit.

Sobre el partit de Bojan, Afellay i Jonathan Dos Santos ha explicat que "Bojan ha sortit d'una lesió i no ha pogut demostrat tot i que Afellay ha jugat força bé", ha assegurat. Sobre Jonathan ha dit que "juga molt bé al futbol" i que "és molt generós".


A partir de dimecres amb el cap a Wembley

"Ara tenim dos dies de descans, però a partir de dimecres s'haurà acabat tota la festa i ens centrarem en el Màlaga pensant només en Wembley", ha comentat. Qüestionat sobre per què Valdés ha jugat i no Pinto, Guardiola ha dit que "en Víctor no pot estar vint dies aturat. De cara al partit de Màlaga veure'm si juga tot el partit o només mitja part", ha explicat.

Després ha explicat que avui ha donat una mica de descans a Alves perquè "venia de quatre partits molt durs contra Di Maria" i que "el necessito fresc de cara a Londres". Respecte al Manchester ha dit que "tinc una idea de com juga, però l'he de veure més", ha dit.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT