BARÇA

Laporta: "Guardiola serà el proper president del club i Xavi, l'entrenador"

Joan Laporta ha parlat al diari italià 'La Repubblica' i ha afirmat que "no és una bona idea aïllar Guardiola dins del club"

Durant l'entrevista, Laporta ha afirmat que "Guardiola serà el pròxim president i Xavi, l'entrenador". Laporta ha desglossat les claus que han permès al Barça gaudir de l'etapa més dolça de la seva història. N'ha destacat quatre: "Catalunya, Cruyff, La Masia i l'Unicef". De fet, l'advocat ha aprofitat per criticar que "l'Unicef no sigui el patrocinador principal. És una pena. Estàvem pagant per tenir Unicef a la samarreta i ara, en lloc de ser al pit, és on t'asseus".

Laporta ha comentat que " Pep va tenir el privilegi d'aprendre el futbol de Cruyff i Rijkaard . Porta Cruyff a les venes . Sense Johan res d'això hauria estat possible . Però el ' cruyffisme ' , per alguna inexplicable raó , és indigest per als nous dirigents . No em sembla una bona idea aïllar Guardiola dins del club ".

Laporta ha afegit que "el nacionalisme català i el barcelonisme van units. És una manera de pensar". Els elogis també els ha dirigit cap a La Masia, que qualifica com "una joia, i Guardiola també n'és una. El gran secret és que tots són bones persones".

Més continguts de