BARÇA

Luis Enrique fa autocrítica i considera que l'empat "és just"

L'entrenador esquiva parlar de l'àrbitre i reconeix que al Barça li ha faltat "intensitat" en el derbi

L'àrbitre, la intensitat del rival, la falta de punteria. Hi ha molts factors per analitzar l' empat del Barça contra l' Espanyol, tot i que l'entrenador del Barça té clar que l'equip, en primer terme, no ha fet bé la seva feina i ha aconseguit un punt "just" a Cornellà-El Prat aquest dissabte.

"L' Espanyol ho ha fet molt bé. No hi ha res més a dir. El resultat és just", ha comentat d'entrada el tècnic asturià. "És més difícil crear que destruir. Ells, a nivell defensiu, han estat molt bé", afegia Luis Enrique, centrat en la pilota i no en els aspectes extraesportius.

"L'Espanyol ho ha fet molt bé. No hi ha res més a dir. El resultat és just"

Luis Enrique Entrenador del Barça

"Intentarem estar al Camp Nou al mateix nivell d'intensitat. En un derbi sempre hi ha agressivitat", ha explicat l'entrenador, que s'ha negat a opinar sobre els àrbitres directament. "Els dic als meus jugadors que el futbol és un esport on es permet el contacte, però no diré res més".

Finalment, no ha volgut opinar sobre els crits racistes que s'han sentit per a Neymar, i no ha volgut donar més detalls sobre per què tan sols ha fet un canvi. "Ho he considerat oportú així. Hi ha dies que en faig un, d'altres que dos o els tres".

Bravo no vol excuses
En una línia similar a la de Luis Enrique, el porter Claudio Bravo ha reconegut que al Barça li ha faltat un plus per derrotar l' Espanyol. "Sempre juguem amb intensitat. Sabíem què ens trobaríem. Ens ha costat. El camp no estava bé però això no és excusa", diu el xilè.

"Hem de treballar més fort. Marxem calents per haver sumat un únic punt"

Claudio Bravo Porter del Barça

"Hem lluitat al màxim, hem vingut a buscar els tres punts. Som molt exigents i sempre volem guanyar, ho hem donat tot", afegia el porter, resignat pel fet de sumar un únic punt a Cornellà-El Prat. "Esclar que ens preocupa no guanyar. Hem de treballar més fort que mai. Marxem calents per haver sumat un únic punt".

Més continguts de