Barça
Esports Barça 14/02/2012

A Madrid ja fan números per celebrar el títol de Lliga al Camp Nou

Els diaris madrilenys fan càlculs dels punts que hauria de tenir d'avantatge el Reial Madrid sobre el Barça i s'il·lusionen amb la possibilitat que els blaugranes puguin fer el passadís als blancs al Camp Nou

Ara
1 min
Cristiano celebra el seu 'hat-trick' contra el Llevant

BarcelonaA Madrid ja fan números per celebrar el títol de Lliga. Entre les fantasies i desitjos blancs, està la possibilitat que el Barça hagi de fer el passadís als jugadors blancs quan el Reial Madrid visiti el Camp Nou el pròxim 21 d'abril. Aquesta possibilitat passa perquè l'equip de Mourinho arribi a Barcelona amb 16 punts de diferència, com publica el diari As.

Al diari Marca, l'objectiu és un altre i és tancar la temporada amb rècord de punts. El somni blanc és ser campió de Lliga amb més de 100 punts i superar els 107 gols del Madrid de Toshack.

Tots dos diaris també centren en Cristiano Ronaldo els objectius per derrotar el Barça. A Madrid creuen que aquest 2012 pot tornar a situar el jugador portuguès, que va camí d'un altre Pitxitxi, en primer pla mediàtic i destronar Leo Messi com a Pilota d'Or.

stats