Publicitat
Publicitat

Barça

Messi aconsegueix l'excel·lència

Amb Pep Guardiola, que l'ha apartat de la banda i l'ha apropat a l'àrea, el davanter té una mitjana d'un gol cada 90 minuts i s'apropa al rècord anotador de César

La llegenda de Leo Messi s'engrandeix cada dia que passa. Aquest dimarts va sumar el seu 14è hat trick, el segon en tan sols quatre dies. A més, el davanter va arribar a la xifra de 202 gols i va aconseguir que el Barça arribés als 500 gols en l'era Guardiola.

Leo Messi és un jugador excepcional, però Pep Guardiola ha sabut treure'n més partit que cap altre entrenador gràcies a dos aspectes: l'empatia emocional amb el futbolista i una disposició tàctica que potencia les seves virtuts.

"El meu únic mèrit va ser apartar-lo de la banda i apropar-lo una mica més a l'àrea", assegura Pep Guardiola.

Abans de l'arribada de Pep Guardiola a la banqueta del Barça, Messi sumava un gol cada 176 minuts, xifra que ha passat a un gol cada 90 minuts des que el tècnic català ocupa la banqueta.

El proper repte de Leo Messi és aconseguir superar César (235) com a màxim golejador del club. Ara mateix els separen 33 gols. "Això passarà, ho dono per fet. No descarto que potser sigui aquest any. I això amb només 24 anys... Està tot dit", diu Guardiola.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT