EL CLÀSSIC
Esports Barça 30/11/2010

Mourinho: "Ha estat una derrota merescuda"

L'entrenador del Reial Madrid admet la superioritat rotunda dels homes de Guardiola però assegura que la golejada "no és cap humiliació" per a ell ni per als seus homes

Martí Molina
1 min
Mourinho badallant durant el partit.

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, Jose Mourinho, ha assegurat que la derrota per 5 a 0 al Camp Nou "no suposa una humiliació" ni per ell ni pel seu equip. Malgrat la diferència de gols (la més àmplia que rep com a entrenador), el portuguès considera que "en cap moment hem tingut ocasió de guanyar" i reconeix que "ha estat una derrota merescuda; de la mateixa manera que és merescuda la victòria del Barça".

Sobre l'evolució del partit, el tècnic considera que "hem regalat els dos gols, que s'ha produït en dues accions ridícules". I que, a partir d'aquí, "el Barça ha dominat", encara que ha recordat que "tots els gols han estat fruit d'errades en defensa i de marcatge".

Després d'aquesta derrota, Mourinho ha volgut enviar un missatge d'ànim als seus jugadors. Segons ha explicat a la roda de premsa, l'entrenador els ha recordat que " la lliga encara no ha acabat; cal aixecar-se i no plorar". I és que el portuguès avisa que "estem a 2 punts del líder, no a 20".

stats