BARÇA

El Museu del Barça seguirà dient-se 'President Núñez' malgrat el seu ingrés imminent a la presó

Fonts consultades per l'ARA asseguren que no està previst cap debat a la Junta Directiva per tractar el tema

El Museu del Barça seguirà dient-se 'President Núñez' malgrat el seu ingrés imminent a la presó. Fonts consultades per l'ARA asseguren que no està previst cap debat a la Junta Directiva per tractar el tema, i que el nom es mantindrà malgrat la decisió de l'Audiència de Barcelona, que ha donat un termini màxim de deu dies perquè el que fou president del club blaugrana ingressi a un centre penitenciari.

De fet, a la darrera Assemblea, el president Josep Maria Bartomeu ja va anunciar que no es canviaria el nom, responent a una petició d'un soci en el torn obert de preguntes: "Canviar el nom? Això és difícil. Les persones que tenen un nom al club, o una samarreta penjada, no ho tenen pels mèrits que han fet fora. Això no ho valorem. Nosaltres ho fem pels mèrits que van fer al Barça. Hi haurà gent que estarà a favor o en contra de la seva gestió, però [Núñez] va ser el president que ha estat més anys al club i que va fer la revolució del futbol. Ell va modernitzar el nostre club i va fer moltes coses bones. Al Museu li van posar el seu nom i nosaltres no ho canviarem".

De la mateixa manera, Bartomeu va dir que tampoc farien canvis en el cas d'Iñaki Urdangarín, patró de la Fundació del club. "Hem d'esperar que acabi el seu mandat i després, ja ho veurem", afegia.

Aquest dijous, l'Audiència de Barcelona ha confirmat que Josep Lluís Núñez ha d'ingressar a la presó pel 'Cas Hisenda'. El que va ser president del club durant 23 anys té un màxim de deu dies per fer l'ingrés voluntari, després que s'hagi denegat la petició de súplica per, entre d'altres, "no haver donat cap mostra de penediment".