Publicitat
Publicitat

Barça

El club navarrès reclama que el Barça demostri perquè no ha pogut arribar a Pamplona

L'Osasuna-Barça es jugarà demà a les 17h i l'equip viatjarà aquesta tarda en tren i autocar

L'Osasuna està indignat amb el Barça i la RFEF perquè diuen que ningú els ha consultat res a l'hora d'ajornar el partit a demà

El partit entre l'Osasuna i el Barça sí que podrà disputar aquesta jornada, però demà. El caos aeri ha impedit que els blaugrana viatgessin aquesta matí com tenien previst, i abans d'ajornar el partit, cosa que hauria suposat un greuge comparatiu amb els altres clubs que sí que s'han espavilat a buscar alternatives, el partit es jugarà demà a les 5 de la tarda al Reyno de Navarra. El Barça viatjarà a Pamplona aquesta tarda, primer amb TGV fins a Saragossa, i després amb autocar fins a la capital navarresa. El jugadors han començat de deixar el Camp Nou per anar a casa seva a dinar, i estan citats a les 16.30 hores a l'estació de Sants per agafar el TGV.

Malgrat aquesta notícia, que ha fet oficial tant el Barça com la Federació Espanyola, a Pamplona no estan gens d'acord. L'Osasuna està indignat amb el Barça i la RFEF perquè diuen que ningú els ha consultat res a l'hora d'ajornar el partit a demà. El club navarrès a més, reclama que el Barça demostri que no ha pogut arribar a Pamplona de cap altre manera. Aquesta tarda està prevista una roda de premsa del president de l'Osasuna Patxi Izco per explicar la versió del club navarrès.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT