ACB
Esports Barça 30/12/2010

Pascual: “Hem jugat un bàsquet d’altíssim nivell”

Després de vèncer per vint punts el Reial Madrid, el tècnic del Regal Barça, Xavi Pacual, comenta que la defensa realitzada ha estat “excel·lent durant tot el matx”

David Jover
2 min
Xavi Pascual dóna indicacions als seus jugadors. TONI ALBIR / EFE

Barcelona"Vull començar agraint el suport del nostre públic, ens ha ajudat molt". Amb aquestes paraules ha començat Xavi Pascual la roda de premsa posterior al partit davant el Reial Madrid (95-75).

L'entrenador de Gavà destaca que "hem fet 18 punts de contraatac perquè hem pressionat molt la pilota" i comenta que el trofeu com a millor entrenador de l'any no l'omple tant com "guanyar un partit al Reial Madrid".

La defensa del Barça, la millor de la Lliga ACB segons les estadístiques, és una de les coses que més valora del seu equip Pascual. "Durant tretze partits hem estat globalment molt bé. La defensa del pick'n roll i les línies de passada han estat una de les claus", diu.

A més, ha volgut felicitar Lakovic pel seu gran partit destacant que sempre està disposat a treballar i millorar. "Ha tingut cinc minuts espectaculars, anotant i donant assistències. Estic molt feliç perquè sempre treballa i quan té un bon partit em sento molt bé", confessa.

Pascual ha volgut acabar dient que el 2010 ha estat "extraordinari" i que en el partit d'avui els seus jugadors han jugat un "bàsquet excel·lent".

Messina, resignat

L'entrenador blanc ha reconegut la superioritat dels blaugrana i ha qualificat la victòria del Regal Barça com a "molt merescuda". Messina, visiblement afectat, ha comentat que el seu equip "no ha jugat com havia preparat" i ha assegurat que l'ha sorprès "el gran inici del Barça en defensa" per l'agressivitat mostrada en les línies de passada.

"Avui no hem estat capaços d'estar dins del partit. Hem sigut molt individualistes i no hem mogut la pilota com hauríem d'haver fet", ha conclòs l'entrenador del Reial Madrid.

[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

stats