Barça
Esports Barça 29/03/2013

Roura: "Hi ha moltes possibilitats que Tito Vilanova viatgi a París"

El segon entrenador del Barça ha confirmat que Tito "farà l'entrenament abans del partit contra el Celta però no viatjarà a Vigo"

M. M.
1 min

BarcelonaJordi Roura, segon entrenador del Barça, ha dit aquest divendres que Tito Vilanova "té moltes possibilitats de viatjar a París" la setmana vinent per asseure's a la banqueta en el partit de Champions contra el PSG. Roura també ha explicat que el primer entrenador dirigirà l'últim entrenament abans de jugar contra el Celta però que no viatjarà amb l'expedició a Vigo.

"Tito no viatja a Vigo, ho hem acordat entre els metges i ell. Ja s'ha acabat el tractament i els metges diuen que apareixen efectes secundaris que duraran 7 o 8 dies. El Tito vindrà a l'entrenament [d'aquest divendres] i en funció de com evolucioni hi ha moltes possibilitats que viatgi a París", ha explicat Roura, que ha aclarit que la incorporació del primer tècnic serà "progressiva" en funció de com vagi evolucionant els propers dies.

Pel que fa a la tornada de Vilanova a Barcelona, Roura l'ha descrita com "una injecció de moral molt gran". "Ja és aquí i en aquest sentit tots estem contents i satisfets. Des d'un punt de vista professional i personal és reconfortant", ha conclòs.

stats