Barça
Esports Barça 24/02/2013

Sandro Rosell en referència a Valdés: "Els cracs de casa que han començat al Barça, que acabin a casa"

El president del Barça ha explicat en una entrevista a una televisió portuguesa que quan s'acabi aquest cicle "la missió del club és que duri poc, i es noti poc"

Efe
2 min
Sandro Rosell, president del Barça, durant la seva visita a Israel / NIR ELIAS / REUTERS

BarcelonaSandro Rosell va parlar de Neymar en una entrevista realitzada durant el seu recent viatge a Israel i Palestina a la cadena de televisió portuguesa Sic Noticias.

"El Barça sempre busca els millors. A més dels jugadors criats a casa, busquem fora futbolistes que puguin millorar el grup. En el cas de Neymar no sé quan vindrà, és jugador del Santos fins 2014", va declarar el president blaugrana. "Neymar, com qualsevol altre jugador que sigui interessant per als 'scouters' del Barcelona pot acabar reforçant l'equip", ha afegit.

Rosell també ha assenyalat que "els cracs de casa que han començat al Barça, que acabin a casa. Les paraules se les emporta el vent, però els fets queden", referint-se a Valdés, i a altres cracs del planter de la plantilla com Iniesta, Puyol o Xavi.

Per Sandro Rosell "és molt fàcil" ser president del FC Barcelona i en el cas de Messi "la persona supera el jugador" pel que fa a grandesa, com va destacar.

D'altra altra banda, ha assenyalat que "diuen que els cicles són de tres anys. Fa quatre anys de domini claríssim i en el cinquè ja veurem, encara que pinta bé. Ja s'ha trencat el cicle de tres anys amb aquest equip. [Algun dia] Hi haurà una baixada, i la missió del club serà llavors que duri poc i es noti poc".

Rosell va recordar que el més complicat "no és arribar, sinó mantenir-se" i va lloar l'ambició de victòries dels jugadors del Barcelona, que ja ho han guanyat tot.

"M'encanta veure'ls jugar, sembla que practiquen ballet. No és el típic 'xutar cap amunt'. El secret és que porten des dels sis anys jugant junts", ha subratllat.

"Cal creure l'aposta de pel planter i invertir molts recursos econòmics i humans", va exposar Rosell, qui ha constatat que hi ha polítiques esportives diferents, en al·lusió a clubs com el Reial Madrid.

Quant a la rivalitat amb el Reial Madrid, Sandro Rosell va assegurar que li agrada que es prengui per "la part bona".

stats