Ara Mateix

El Santos nega que hagi demanat a la FIFA la sanció de Neymar per sis mesos

El Santos, club de futbol on jugava Neymar abans de fitxar pel Barça, ha emès un comunicat per  desmentir la informació publicada a 'Globoesporte', on assegurava que havia sol·licitat a la FIFA una sanció de sis mesos per a Neymar per, suposadament, haver actuat de "mala fe" quan va negociar el traspàs al club blaugrana.

El club brasiler, però, ha admès que va demanar a la FIFA un arbitratge per determinar possibles violacions contractuals en el traspàs, ja que va ingressar 17,1 milions quan la justícia espanyola –que està estudiant el cas– eleva el fitxatge a més de 85 milions. Però que en cap cas va sol·licitar una inhabilitació.

" El Santos FC no va presentar cap petició addicional a la FIFA, per la qual cosa tan sols està en curs el procediment arbitral tal com va ser proposat inicialment", ha informat el club en el comunicat.

Un portaveu de la FIFA ha confirmat a l'ARA que el Santos ha presentat una reclamació, però no n'ha volgut donar més detalls "perquè el cas s'està investigant".

Més continguts de