Barça
Esports Barça 07/10/2012

Tito respon a Mou: "Si hem de parlar d'arbitratges, no parlem només de les jugades que ens interessen"

L'entrenador del Barça replica a Pepe que es queixi de les decisions dels col·legiats i opina que: "diuen que no parlen dels àrbitres però sempre ho acaben fent"

M. Molina
1 min
Tito Vilanova, al clàssic

BarcelonaTito Vilanova ha replicat José Mourinho, que s'ha queixat de penals no assenyalats, i li ha recriminat que opini dels arbitratges després de cada partit. De fet, el de Bellcaire d'Empordà li ha criticat que hagi llançat la pedra i amagat la mà. "Sempre diuen que no volen parlar-ne però ho acaben fent", comentava.

En qualsevol cas, l'entrenador del Barça ha dit que "arbitrar és molt difícil" i que "si hem de parlar dels arbitratges, parlem de tot, no només del que ens interessa". "El segon gol és una falta claríssima a Andrés [Iniesta], i de Pepe –que també s'ha queixat– fem un vídeo amb totes les seves jugades? Què ha de dir, Pepe?", ha comentat. "En cada partit hi ha tantes jugades i tantes accions que és molt difícil que l'àrbitre les encerti totes", ha conclòs.

No ha estat l'únic comentari cap a Mourinho. El tècnic blaugrana també ha parlat de la relació que té amb l'entrenador portuguès del Reial Madrid. "Abans no ens coneixíem, i no em saludava perquè era el segon entrenador. Ara sí, que ho fa", comentava amb certa ironia.

stats