Barça
Esports Barça 07/10/2012

José Mourinho: "El Reial Madrid és un club senyor i no puc parlar de penals no assenyalats"

L'entrenador portuguès s'ha queixat de l'àrbitre i de la filosofia del seu club

à.g.
1 min
José Mourinho, al Camp Nou

BarcelonaDesprés de l'empat al clàssic del Camp Nou, José Mourinho ha analitzat el partit en roda de premsa. "El món està content. Moltes vegades aquests partits són massa tàctics i no tenen gols. Aquest partit ha tingut de tot. La gent està contenta i s'ho deu haver passat bé. Ha sigut un gran partit, però... el Reial Madrid és un club senyor i no puc parlar de penals no assenyalats", ha explicat el tècnic.

"Potser necessito ulleres", ha dit. "M'he d'adaptar a la filosofia del club", ha assegurat l'entrenador. "M'agrada el club, els jugadors, la ciutat i el projecte. Vull continuar, però hi ha coses que es podrien millorar, al Reial Madrid. L'àrbitre m'ha agradat, ha xiulat bé, però ha tingut alguna errada important", ha explicat.

Segons José Mourinho, "hauria d'estar prohibit dir qui és el millor jugador del món. M'agradaria que guanyés Cristiano Ronaldo, però els dos són d'un altre planeta. No em vull preocupar per la Pilota d'Or.

"Mesut Özil no està acostumat a treballar tant. Hauria de fer el mateix partit contra el Rayo o contra el Saragossa", ha recordat l'entrenador del Reial Madrid.

stats