Barça
Esports Barça 25/11/2012

Tito Vilanova: "La Lliga no està sentenciada, tenim l'Atlètic de Madrid a tres punts"

El tècnic del Barça celebra la diferència amb el Reial Madrid però recorda que l'equip blanc "no es rendeix mai" i que hi ha altres rivals que persegueixen els blaugranes i que "també han començat molt bé la temporada"

Natalia Arroyo
1 min
Tito Vilanova, durant la roda de premsa FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Madrid és a onze punts, però Tito Vilanova avisa que "la Lliga no està sentenciada". "Queda moltíssim per jugar, només hem jugat un terç de la Lliga i tenim l'Atlètic de Madrid a tres punts", ha comentat el tècnic, que recorda la primera temporada de l'era Guardiola, en què també es va assolir una renda gran amb l'equip blanc. "El Madrid no es rendeix mai", ha afirmat, per elogiar l'inici de Lliga de l'Atlètic de Madrid de Simeone, de qui ha destacat la seva solidesa.

"Al principi de temporada no pensava en tenir aquesta diferència amb el Madrid. El meu objectiu era que els jugadors em coneguessin i fer-ho bé", s'ha limitat a dir Vilanova.

Vilanova creu que és "per estar orgullosos" el fet de jugar amb onze jugadors de la casa i ha analitzat el canvi de l'equip en la primera i segona meitat que "fer el gol tan aviat a la segona meitat ha marcat el partit".

El tècnic del Barça vol centrar-se en l'Athletic, pròxim rival de l'equip blaugrana, i no té preferència per qui guanyi el derbi madrileny. "Ens hem de centrar en nosaltres, perquè si pensem en altres coses, malament".

L'entrenador de Bellcaire d'Empordà no creu que Iniesta es trobi incòmode a la banda esquerra perquè no el fa jugar "enganxat a la línia". "Li dono molta llibertat, és un jugador amb molta mobilitat. Si hagués de jugar tot l'any d'extrem, potser sí que es sentiria incòmode. Però no serà així".

stats