Esports Barça 01/12/2012

Tito Vilanova: "Estic content perquè si ells han corregut molt, nosaltres encara més"

El tècnic del Barça ha reconegut que està molt satisfet d'haver superat el rècord del Madrid: "Si no s'havia fet abans és que té molt mèrit"

A.s.
1 min
Marcelo Bielsa (a l'esquerra) i Tito Vilanova se saluden abans de l'inici del partit entre el Barça i l'Athletic Club

BarcelonaTito Vilanova s'ha mostrat molt satisfet amb el partit del seu equip i també pel rècord aconseguit: "Estic molt content d'haver aconseguit el rècord de victòries, perquè si no s'havia fet abans és que té molt mèrit", i ha afegit: "Però estic més content perquè ha sigut un bon partit en el qual si ells han corregut molt, nosaltres encara més".

A Tito li han recordat que havia dit que perdria totes les comparacions amb Guardiola, i ja l'ha superat en una arrancada de Lliga: "Els quatre anys anteriors són irrepetibles, per títols i resultats, i me'n sento orgullós perquè en vaig formar part, i aquest rècord és en un espai curt de temps", ha dit el tècnic.

Sobre els cinc gols d'Adriano i els tres de Jordi Alba: "No és normal que els laterals marquin tants gols, però és bo que ho facin. Com més repartits estiguin els gols, molt millor". "Amb aquesta capacitat de treball que tenim és més difícil perdre partits", ha admès Tito Vilanova.

stats