BARÇA
Esports Barça 29/07/2013

Valdés, sobre el nou projecte de Gerardo Martino: "Sortirà bé"

El porter ha conegut el nou entrenador aquest matí i ha refermat la seva idea de marxar al final d'aquesta temporada

A. Llimós
2 min

BarcelonaVíctor Valdés ha valorat el primer dia de Gerardo Martino amb tota la plantilla barcelonista. Després de conèixer el tècnic argentí aquest matí a la Ciutat Esportiva, Valdés està segur que el nou projecte “sortirà bé”.

“Amb el 'mister' hem parlat, però pel poc que hem pogut parlar, és molt proper, no només ell, també els ajudants que ha portat. És una persona il·lusionada, amb un projecte d’un magnitud gran, voldrà donar el segell personal i que no ens cansem de guanyar i tornar a guanyar. És un fitxatge molt positiu per a l’equip”, ha explicat el porter blaugrana.

Valdés ha estat taxatiu quan ha dit que no canviarà la seva voluntat de deixar el club al final de l’any. “Em vaig oferir a donar la millor solució per a les dues parts, i això no ha arribat, jo compleixo el contracte i ho faig amb il·lusió”, ha detallat el porter. El jugador blaugrana ha qualificat aquesta temporada com la més especial de la seva carrera. “És la temporada més especial, la meva última temporada, i en el tema personal estic centrat com en les anteriors, a intentar millorar, superar-me com a esportista i donar-ho tot per al club, com sempre he fet”, ha detallat.

Una de les cares noves aquesta temporada és Neymar, un fitxatge de luxe, segons Valdés. “Neymar fa gran el grup, la qualitat que suma és brutal. Dono les gràcies per aquest fitxatge”. Valdés està convençut que Messi i Neymar s’entendran. “Els grans cracs, els grans jugadors, sempre s’han adaptat molt bé els uns amb els altres, és una parella de la qual només veig coses positives, pel que donaran, per com són i com juguen”.

“Em va impressionar. Quan mires els partits de fora, tens una visió més privilegiada, i és un jugador espectacular”, ha dit Valdés sobre Neymar.

Sobre l’adéu de Tito Vilanova, ha emplaçat el tècnic a centrar-se a superar la seva malaltia. “És una notícia que no desitges que arribi, sabíem de la malaltia, que s’havia recuperat i que havia passat temporades molt dures, és una desgràcia molt gran, un gran pal, el que li vam dir és que intenti recuperar-se i centrar-se a guanyar el partit personal que juga cada dia, i estem convençuts que ho farà”.

El porter voldria guanyar la Champions en la seva última temporada com a blaugrana. Paraules de Víctor Valdés en l’acte de presentació de la marca Sells Goalkeeper, amb qui el porter català ha signat un acord de quatre anys. La marca patrocina sis porters de la Premier.

stats